Inici / La bona cuina de Massó / Amanides i entrepans / Amanida de carbassa violí amb musclos

La bona cuina de Massó

Amanida de carbassa violí amb musclos

Amanida de carbassa violí amb musclos

© Becky Lawton

Ingredients

  • Musclos en escabetx Massó
  • 1 Carbassa violí o cacauet més aviat
  • gran (2 kg )
  • 1 Panolla de blat de moro cuita, al buit
  • 1 Cogombre fresc
  • Llavors de carbassa pelades i torrades
  • Germinacions de rave
  • Sal

Elaboració

1. No intenteu pelar una carbassa. És molt millor coure-la amb pell i després pelar-la còmodament i sense risc personal. Renteu-la bé i talleu-la en 4 rodanxes amb un ganivet ben gran. Agafeu el plat giratori del microones i encabiu-les en una sola capa. Afegiu-hi sal i un raig de l’escabetx dels musclos. Cobriu-ho tot amb film transparent de cuina i torneu a col•locar el plat a la base del forn. Coeu-ho entre 4 i 6 minuts a tota potència. Un cop cuit espereu un parell de minuts a treure el film per no cremar-vos amb el vapor. Ara sí, traieu la pell de la carbassa sense esforç i talleu-la a daus.

2. Mentre la carbassa es cou, separeu els grans de blat de moro de la panolla. Peleu i talleu el cogombre. Amaniu-ho en un bol ample amb l’escabetx de la conserva, les germinacions i les llavors. Només faltarà incorporar-hi els daus de carbassa.

3. Presenteu les verdures amanides sobre els plats i acabeu de col•locar-hi els musclos vigilant que no es trenquin. També es pot presentar dins de mitja carbassa buida.

Comparteix la recepta

Veure tots les receptes