La bona cuina de Massó

Anxoves amb manxego

Anxoves amb manxego

© Becky Lawton

Ingredients

  • Anxoves de l'Escala en oli d’oliva Massó
  • 120 g Formatge manxego semicurat
  • Fulles de ruca
  • 2 Tomàquets per amanir
  • 4 Barretes de pa amb llavors o cereals sencers
  • 6 Orellanes de tomàquet marinades en oli d'oliva
  • Pesto de festucs
  • (veure’n l’elaboració a
  • la pàgina 32)

Elaboració

1. Obriu les barretes de pa i presenteu directament cada una de les bases al damunt del plat. Talleu els tomàquets per amanir en rodanxes primetes i escampeu-les sobre el pa. Munteu la segona capa amb les fulles de ruca. Ara llesqueu el formatge i col•loqueu-lo també al pa. Salseu-lo amb el pesto de festucs. Només falta col•locar-hi les anxoves alternades amb les orellanes de tomàquet, tallades a tires.

2. Presenteu l’entrepà obert per si algú hi vol afegir una mica més de pesto abans de tapar-lo.

Comparteix la recepta

Veure tots les receptes