Inici / La bona cuina de Massó / Cuina de casa / Arròs 4 «delhi-cies»

La bona cuina de Massó

Arròs 4 «delhi-cies»

Arròs 4 «delhi-cies»

© Becky Lawton

Ingredients

  • Tonyina clara en oli d’oliva Massó 120 g
  • 4 Bossetes de 100 g
  • d’arròs basmati vaporitzat (precuit)
  • 500 g Minestra de verdures congelada
  • 1 Ou de gallina
  • Oli d’oliva, sal, pebre negre mòlt

Elaboració

1. Aboqueu les verdures congelades dins d’un bol de vidre apte per al microones amb un raig d’aigua, un raig d’oli i un pessic de sal i pebre. Cobriu-ho amb film de cuina (feu-li un petit foradet amb un punxó). Feu-ho coure de 8 a 10 minuts a tota potència al microones.

2. Poseu un cassó amb aigua al foc de mida suficient per encabir-hi les bossetes d’arròs precuit. Quan l’aigua bulli, fiqueu les racions d’arròs i espereu 5 minuts fins que sigui cuit. Retireu les bossetes i deixeu-les covar un minut.

3. Escalfeu una paella ampla i plana al foc. Salteu la tonyina lleugerament esqueixada. Quan comenci a enrossir-se, afegiu-hi l’ou batut i remeneu-lo perquè faci fils. Afegiu-hi la verdura cuita ben escorreguda de l’aigua de cocció i salteu-la fins que perdi l’excés d’aigua i quedi lluenta.

4. Afegiu-hi l’arròs. Salteu-ho tot encara a foc viu perquè quedi una mica socarraet... Això, ja, al gust de cadascú.

Comparteix la recepta

Veure tots les receptes