Inici / La bona cuina de Massó / Amanides i entrepans / Bonítol amanit amb magrana

La bona cuina de Massó

Bonítol amanit amb magrana

Bonítol amanit amb magrana

© Becky Lawton

Ingredients

  • Bonítol del Nord en oli d’oliva Massó 220 g
  • 1/4 Col de fulla llisa
  • 1 Magrana
  • Verdures marinades en vinagre (pastanaga, bròquil, pebrot, taperots, etc.)
  • Fulles de julivert picat
  • Vinagre balsàmic negre
  • Avellanes torrades picades

Elaboració

1. Traieu les fulles exteriors de la col i talleu-les a la juliana tan primes com pugueu. A banda, talleu la magrana pel mig i gireu-la cap avall sobre el bol de la col. Piqueu la pell amb la mà del morter fins que en caiguin els grans. Deixeu-ho marinar un moment.

2. Talleu les verdures marinades en vinagre a làmines fines i afegiu-les al bol.

3. Escalfeu una paella petita al foc. Daureu-hi el bonítol ben eixut de l’oli d’oliva del marinat. Afegiu-hi les avellanes picades i una mica de l’oli de la conserva. Aparteu-ho del foc i afegiu-hi el vinagre balsàmic. Repartiu el bonítol a la base dels quatre plats i acabeu d’amanir la col amb aquesta vinagreta i el julivert picat. Llestos.

Comparteix la recepta

Veure tots les receptes