Inici / La bona cuina de Massó / Cuina de casa / Macarrons amb olivada

La bona cuina de Massó

Macarrons amb olivada

Macarrons amb olivada

© Becky Lawton

Ingredients

  • Filets d'anxoves en oli d'oliva Massó
  • Bonítol del Nord en oli d’0liva Massó 240 g
  • 1 Paquet de macarrons de 250 g
  • 1 Pasta d’olives negres en conserva de 80-90 g
  • Marduix sec
  • 1 Branqueta de romaní
  • 1 Gra d'all
  • 6 Orellanes de tomàquet dessecades
  • Oli d'oliva
  • Tàperes en conserva
  • Fulles de ruca

Elaboració

1. Poseu una olla amb força aigua i sal al foc per bullir la pasta. Afegiu-hi un rajolinet d’oli d’oliva de la conserva de bonítol. Quan bulli, coeu els macarrons.

2. Escalfeu un got d’aigua al microones i marineu els tomàquets secs un parell de minuts. Assequeu-los i talleu-los ben petits. Piqueu el gra d’all. Separeu les fulles de romaní de la branqueta. Escalfeu una paella petita al foc i daureu-hi l’all amb un raig d’oli d’oliva. Quan sigui gairebé ros, afegiu-hi les dues herbes aromàtiques i aparteu la paella del foc. Tritureu-ho tot a dins del got de la batedora elèctrica. Si costa de triturar, afegiu una mica més d’oli d’oliva. Un cop ben picat, afegiu-hi la pasta d’olives negres, el tomàquet i els lloms d’anxova picats ben petits. Aboqueu-hi la resta de l’oli (sobretot el de les anxoves) i les tàperes.

3. Salteu el bonítol a la mateixa paella on heu daurat l’all. Afegiu-hi els macarrons ja cuits i salseu-ho tot amb l’olivada. Serviu les fulles de ruca a taula perquè cadascú se’n serveixi al seu gust.

Comparteix la recepta

Veure tots les receptes